آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پنج پر از سال 1390شروع به فعالیت نمود و از سال 1392 با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای استان گیلان به فعالیت خود ادامه داده است .
این آموزشگاه با هدف آموزش صنایع دستی اصیل ایرانی به صورت علمی به صورتی که حرفه آموزان پس از اتمام دوره بتوانند از مهارت خود برای اشتغال استفاده نمایند . علاوه بر این هنر های آموزشی این آموزشگاه می تواند هدیه ای گران قیمت برای همه آنهایی باشد که از ذوق هنری ایرانی برخوردار می باشند

در حال حاضر دروه های فنی و حرفه ای به شرح ذیل در اموزشگاه درحال برگزاری می باشد .

قالی باف درجه 2
قالی باف درجه 1
گلیم باف درجه 2
گلیم باف درجه 1
قالی باف تابلوئی
طراحی نقشه فرش
گبه باف
رنگرزی الیاف

از اهداف دیگر این آموزشگاه ارائه خدمات فنی مناسب در زمینه قالی بافی می باشد.

انجام کلیه امور مربوط به فرش نظیر چله کشی- پایین کشی- پرداخت و... در این مرکز انجام میگیرد.

طرح های مختلف و متنوع نخ و نقشه های سنتی و کامپیوتری و ابزار های قالی بافی جهت فروش در این مرکز موجود است .

برای آگاهی از هزینه و زمان و مدارک دوره ها به دوره های آموزشی مراجعه نمایید

__________________________
کانال رسمی فرش ایران
کانال تلگرام فرش ایران
کانال رسمی فرش ایران
__________________________
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
اینستا گرام آموزشگاه
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
آخرین نظرات

رییس مرکز ملی فرش

رییس مرکز ملی فرش ایران از بیمه ۴۸۰ هزار قالی باف در سراسر کشور خبر داد و گفت: قالی باف های فعال جایگزین حذف شدگان بیمه قالی بافی تامین اجتماعی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید کارگر در حاشیه مراسم رونمایی فرش دستبافت ترکمن، اظهار کرد: اعتبار بیمه قالی باف ها سالانه مصوب می شود و کسری اعتبار سازمان تامین اجتماعی جوابگوی بیمه  همه قالی باف های کشور در سال گذشته نبوده است.

وی افزود: به همین دلیل با همکاری سازمان تامین اجتماعی و مرکز ملی فرش و اداره صنعت در حال پایش بیمه شدگان هستیم و بیمه شدگان غیر واقعی در این میان حذف می شوند.

کارگر بیان کرد: در سال گذشته۳۳۰میلیون دلار فرش دستباف ایرانی به ۸۰ کشور دنیا صادر شد که این رقم در مقایسه با سال ۹۲ هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزشی افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: فرش دستباف ایران مقوله‌ای چند وجهی است که هم ابعاد پررنگ فرهنگی و تاریخی دارد و هم از جنبه اشتغال‌‌زایی همواره برای کشور با اهمیت بوده است.

فرش دستباف یک کالای ارز آور صادراتی در اقتصاد کشور است

رئیس مرکز ملی فرش با اشاره به اینکه فرش دستباف همواره به عنوان یک کالای ارزآور صادراتی در اقتصاد کشور شناخته شده گفت: در دهه‌های اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ میلیون دلار صادرات داشتیم.

وی افزود: از سال ۹۰ تا ۹۳، صادرات ما متأثر از عوامل متعدد داخلی و خارجی و نیز افزایش قیمت تمام شده فرش و رکود اقتصادی در بخشی از بازارهای خارجی و ناآرامی‌های سیاسی و نیز اشباع شدن بعضی از بازارهای سنتی کاهش یافت.

کارگر با تأکید بر اینکه در سال ۹۳، روند کاهش صادرات فرش دستباف متوقف شد، گفت: با بهبود مناسبات سیاسی شاهد افزایش صادرات فرش بودیم و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به مزیت‌های فرش دستباف در اقتصاد کشور گفت: فرش دستباف با حداقل هزینه در کشور قابل تولید است و عمده مواد اولیه آن نیز در داخل تولید می‌شود و نیازی به واردات ندارد همچنین مهارت فنی و دانش تولید فرش دستباف در داخل کشور بهتر از هر کشور دیگری وجود دارد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی