آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پنج پر از سال 1390شروع به فعالیت نمود و از سال 1392 با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای استان گیلان به فعالیت خود ادامه داده است .
این آموزشگاه با هدف آموزش صنایع دستی اصیل ایرانی به صورت علمی به صورتی که حرفه آموزان پس از اتمام دوره بتوانند از مهارت خود برای اشتغال استفاده نمایند . علاوه بر این هنر های آموزشی این آموزشگاه می تواند هدیه ای گران قیمت برای همه آنهایی باشد که از ذوق هنری ایرانی برخوردار می باشند

در حال حاضر دروه های فنی و حرفه ای به شرح ذیل در اموزشگاه درحال برگزاری می باشد .

قالی باف درجه 2
قالی باف درجه 1
گلیم باف درجه 2
گلیم باف درجه 1
قالی باف تابلوئی
طراحی نقشه فرش
گبه باف
رنگرزی الیاف

از اهداف دیگر این آموزشگاه ارائه خدمات فنی مناسب در زمینه قالی بافی می باشد.

انجام کلیه امور مربوط به فرش نظیر چله کشی- پایین کشی- پرداخت و... در این مرکز انجام میگیرد.

طرح های مختلف و متنوع نخ و نقشه های سنتی و کامپیوتری و ابزار های قالی بافی جهت فروش در این مرکز موجود است .

برای آگاهی از هزینه و زمان و مدارک دوره ها به دوره های آموزشی مراجعه نمایید

__________________________
کانال رسمی فرش ایران
کانال تلگرام فرش ایران
کانال رسمی فرش ایران
__________________________
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
اینستا گرام آموزشگاه
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
آخرین نظرات

رییس مرکز ملی فرش

با وجود اینکه قرار بود از سال گذشته تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی برای خریداران فرش دستباف ارائه شود، پرداخت این تسهیلات تاکنون اتفاق نیفتاده و همچنان در پیچ و خم مراحل اجرایی به سر می‌برد که رئیس مرکز ملی فرش ایران بخش عمده ای از این تعویق را به علت عدم همکاری صندوق کار آفرینی امید عنوان کرد.

حمید کارگر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت تسهیلات خرید فرش دستباف،  گفت: به دلیل نوعی بدعهدی و ناهمراهی از جانب صندوق کارآفرینی امید، ارائه تسهیلات خرید فرش دستباف ایرانی هنوز به شکل مطلوب اجرا نشده است.

وی در تشریح سرگذشت این تسهیلات گفت: در بهمن سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای میان صندوق کارآفرینی امید و مرکز ملی فرش ایران بسته شد که بر اساس آن قرار شد برای رونق خرید فرش دستباف در بازار داخلی تسهیلاتی تا سقف ۱۰ میلیون تومان به خریداران این محصول پرداخت شود اما به علت آماده نبودن زیرساخت‌های مربوط به این طرح پردخت تسهیلات نیز به تعویق افتاد.

کارگر افزود: بر اساس تفاهم انجام شده فروشندگانی که تمایلی برای شرکت در این طرح داشتند، ابتدا باید در صندوق کارآفرینی امید افتتاح حساب کرده و دستگاه‌های پوز را برای مغازه‌های فوق و ارائه تسهیلات مستقر می‌کردند و خریداران نیز موظف بودند برای استفاده از تسهیلات بعد از افتتاح حساب در این صندوق کارت تسهیلات را دریافت کرده تا بتوانند از طریق آن از واحدهای فروش فرش دستباف که در این طرح حضور دارند، خرید خود را انجام دهند.

رئیس مرکز ملی فرش ایران ادامه داد: مشکلاتی در اجرای این طرح وجود دارد که از جمله آن آماده شدن دستگاه‌های دولتی، فروشندگان فرش‌های دستی، خریداری و نصب دستگاه‌های پوز است که باعث شده اجرای این طرح به تعویق بیفتد که البته پیگیری‌هایی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی نیز برای افزایش اعتبار صندوق کارآفرینی امید و تهیه پایانه‌های پرداخت در فروشگاه‌ها انجام داده‌اند و امیدوار بودیم که بتوانیم آغاز اعطای تسهیلات را در نمایشگاه بین‌المللی فرش دستباف تهران که شهریور ماه امسال برگزار شد، اعلام کنیم اما امکان آن به وجود نیامد.

وی ادامه داد: این طرح به عنوان پایلوت در نمایشگاه فرش کردستان که یک ماه پیش برگزار شد نیز به صورت پایلوت اجرا شد که فروشندگان با طی مراحل تعیین شده به فروش تسهیلاتی فرش دستباف پرداختند و استقبال مناسبی نیز صورت گرفت.

کارگر با اشاره بر اینکه برخی فروشندگان از ثبت تراکنش‌های مالی خود در این طرح واهمه دارند، گفت: فروشندگان فرش دستی نگرانی‌هایی از پیامدهای مالیاتی ثبت تراکنش‌های فروش خود در سامانه فروش تسهیلاتی فرش‌های دستباف دارند که باعث شده در پذیرش دستگاه‌های پز و حضور در این طرح امتناع کنند اما به دلیل سودی که می‌تواند افزایش خرید در طرح فروش فرش دستباف با تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی برای فروشندگان فرش داشته باشد، نگاه‌های مثبت و تمایلاتی نیز در میان فروشندگان این محصول برای شرکت در آن وجود دارد.  

مجموع این اظهارات در حالی است که از ابتدای سال قرار بود که جهت ایجاد رونق در بازار داخلی فرش دستباف تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی خرید فرش دستباف به متقاضیان داخلی پرداخت شود که بعد از مدتی این طرح مسکوت ماند و اکنون نیز همچنان اظهارات قطعی برای پرداخت آن صورت نگرفته و همچنان بازار این بخش در کشور با رکود مواجه است و قدرت خرید وجود ندارد.

۹۵/۱۱/۱۵

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی