آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پنج پر از سال 1390شروع به فعالیت نمود و از سال 1392 با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای استان گیلان به فعالیت خود ادامه داده است .
این آموزشگاه با هدف آموزش صنایع دستی اصیل ایرانی به صورت علمی به صورتی که حرفه آموزان پس از اتمام دوره بتوانند از مهارت خود برای اشتغال استفاده نمایند . علاوه بر این هنر های آموزشی این آموزشگاه می تواند هدیه ای گران قیمت برای همه آنهایی باشد که از ذوق هنری ایرانی برخوردار می باشند

در حال حاضر دروه های فنی و حرفه ای به شرح ذیل در اموزشگاه درحال برگزاری می باشد .

قالی باف درجه 2
قالی باف درجه 1
گلیم باف درجه 2
گلیم باف درجه 1
قالی باف تابلوئی
طراحی نقشه فرش
گبه باف
رنگرزی الیاف

از اهداف دیگر این آموزشگاه ارائه خدمات فنی مناسب در زمینه قالی بافی می باشد.

انجام کلیه امور مربوط به فرش نظیر چله کشی- پایین کشی- پرداخت و... در این مرکز انجام میگیرد.

طرح های مختلف و متنوع نخ و نقشه های سنتی و کامپیوتری و ابزار های قالی بافی جهت فروش در این مرکز موجود است .

برای آگاهی از هزینه و زمان و مدارک دوره ها به دوره های آموزشی مراجعه نمایید

__________________________
کانال رسمی فرش ایران
کانال تلگرام فرش ایران
کانال رسمی فرش ایران
__________________________
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
اینستا گرام آموزشگاه
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
آخرین نظرات

مراقبت های لازم از فرش

جمعه, ۷ فروردين ۱۳۹۴، ۰۳:۵۹ ب.ظ

یک عامل بسیار مهم در حفظ و نگهداری فرش ، تمیز نگه داشتن آن است. آلودگی و ناپاکی نه تنها از جلوه و زیبایی فرش می کاهد بلکه خسارت های فراوانی را نیز به آن وارد می کند. بدیهی است فرش های با زمینه ی روشن و پرز بلند یا آنهایی که بیشتر در معرض تردد و آلودگی هستند نیاز بیشتری به تمیز شدن دارند.

بهترین وسیله برای زدودن گرد و خاک و تمیز نمودن فرش ، جاروهای دستی و معمولی (جاروهای رشتی و مشابه آنها) است. استعمال این جاروها با وجود آنکه وقت بیشتری را گرفته و تا حدودی خسته کننده هستند ، جهت دوام فرش بیشتر توصیه می شوند.

 

به کار بردن جاروهای برقی با دور کم هر چند یک بار بدون اشکال است ولی هرگز نباید جاروی برقی که برس های چرخنده دارد را به کار برد که حرکات چرخشی این برس ها باعث شکسته شدن الیاف پشم و کنده شدن گره ها از جسم فرش می شود و همچنین از گردش جاروی برقی در اطراف محل ریشه ها اکیدا خودداری شود که با این عمل ریشه ها به داخل دستگاه مکیده شده و از بین می رود.

 

توصیه می شد هر چند هفته یکبار با جارو برقی و یا جاروی معمولی پشت فرش نیز جارو شود ، زیرا این عمل گرد و خاک و ناپاکی هایی که در پشت فرش رخنه کرده اند ، زدوده خواهد شد. سرانجام آخرین یادآوری در این این مورد این است که هیچ گاه قالی و قالیچه ی خود را ، چنانکه در برخی از کشورهای اروپایی معمول است ، مانند پتو و ملافه ی روزانه تکان نداده و از پنجره و بالکن آویزان نکنید. چون تکان دادن روزانه ی آنها باعث شل شدن تدریجی گره ها و کنده شدن آنها از جسم فرش می شود. (شدت خسارت بیشتر در محیط جانبی فرش بروز می کند) همچنین آویزان کردن قالی و قالیچه ها علاوه بر آنکه آنها را در معرض برف و باران قرار می دهد ، موجب می شود که رنگ این دست بافت ها نیز در اثر اشعه آفتاب به شدت تغییر کند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی