آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پنج پر از سال 1390شروع به فعالیت نمود و از سال 1392 با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای استان گیلان به فعالیت خود ادامه داده است .
این آموزشگاه با هدف آموزش صنایع دستی اصیل ایرانی به صورت علمی به صورتی که حرفه آموزان پس از اتمام دوره بتوانند از مهارت خود برای اشتغال استفاده نمایند . علاوه بر این هنر های آموزشی این آموزشگاه می تواند هدیه ای گران قیمت برای همه آنهایی باشد که از ذوق هنری ایرانی برخوردار می باشند

در حال حاضر دروه های فنی و حرفه ای به شرح ذیل در اموزشگاه درحال برگزاری می باشد .

قالی باف درجه 2
قالی باف درجه 1
گلیم باف درجه 2
گلیم باف درجه 1
قالی باف تابلوئی
طراحی نقشه فرش
گبه باف
رنگرزی الیاف

از اهداف دیگر این آموزشگاه ارائه خدمات فنی مناسب در زمینه قالی بافی می باشد.

انجام کلیه امور مربوط به فرش نظیر چله کشی- پایین کشی- پرداخت و... در این مرکز انجام میگیرد.

طرح های مختلف و متنوع نخ و نقشه های سنتی و کامپیوتری و ابزار های قالی بافی جهت فروش در این مرکز موجود است .

برای آگاهی از هزینه و زمان و مدارک دوره ها به دوره های آموزشی مراجعه نمایید

__________________________
کانال رسمی فرش ایران
کانال تلگرام فرش ایران
کانال رسمی فرش ایران
__________________________
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
اینستا گرام آموزشگاه
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
آخرین نظرات
پیش از ظهر امروز، اولین طرح بومی فرش دستباف گیلانی با اقتباس از تنوع خاص گونه های گیاهی استان، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و فعالان و بافندگان فرش دستباف در لاهیجان رونمایی شد.
فرماندار شهرستان لاهیجان در آیین رونمایی از فرش دستباف طرح بومی گیلان، گفت: با توجه به آمارهای موجود و رتبه دوم تعداد بافندگان فرش دستباف استان در شهرستان لاهیجان باید برنامه ریزی های لازم برای رونق فعالیت های این بخش و حمایت از فعالان و بافندگان فرش دستباف صورت گیرد.
سید محمد احمدی افزود: با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و تاکید دولت تدبیر و امید در سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال، مسئله تولید و اشتغال مباحث بسیار ارزشمند و حیاتی برای اقتصاد کشور است.
وی تصریح کرد: چرخه اقتصادی نظام جمهوری اسلامی با حمایت و پشتیبانی از بخش های مختلف تولید و همت همه فعالان و تلاشگران این عرصه می تواند بیشتر از گذشته پویا و سازنده باشد.
 نماینده شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از تلاش این هنرمند گیلانی گفت: باید بتوانیم در قالب هنر، فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی را به جهان صادر کنیم.
ذبیح الله نیکفر با اشاره به تشکیل فراکسیون فرش در مجلس شورای اسلامی از عضویت بیش از 200 نماینده مجلس در این فراکسیون خبر داد و افزود: این امر نشانگر اهمیت دهی نمایندگان ملت به حمایت از تولید،صادرات و اشتغالزایی در حوزه فرش دستباف است.
وی استفاده از فرهنگ، اصالت تاریخی و بهره گیری از خلاقیت را سبب توسعه و مقبولیت جهانی فرش دستباف گیلانی عنوان کرد و افزود: مجلس شورای اسلامی نیز در راستای حمایت از این عرصه تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت. 
در ادامه این مراسم رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان از فعالیت بیش از 13 هزار بافنده فرش دستباف در گیلان خبر داد و افزود: از این تعداد بیش از 9 هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
مجتبی مهری افزود: از مجموع 13 هزار و 396 بافنده فرش دستباف گیلان، 16 درصد جزو بافندگان شهرستان لاهیجان هستند، همچنین 14 درصد از مجموع بیمه شدگان سطح استان مربوط به این شهرستان می باشند.
وی با بیان افزایش ظرفیت تولید فرش دستباف گیلان نسبت به سه سال پیش تصریح کرد: ظرفیت تولید این محصول صادراتی 12 هزار مترمربع در سال بود که خوشبختانه این ظرفیت به 54 هزار مترمربع در سال رسیده است.
مهری در ادامه از فعالیت 53 کارگاه قالیبافی متمرکز و نیمه متمرکز با مدیریت متمرکز در سطح استان خبر داد و افزود هم اکنون فرش های با ابعاد 60 و 40 متری تمام ابریشم در گیلان در حال تولید هستند.
گفتنی است اولین فرش دستباف گیلانی توسط بانوی هنرمند گیلانی با اقتباس از گیاهان بومی استان در ابعاد 3×2 متر با نقشه سنتی، طراحی و بافته شده است.
خانم معصومه حسین پور باهوش با اشاره به اینکه این طرح بر اساس تنوع گونه های گیاهی گیلان طراحی شده است، تصریح کرد:  نقش مایه های این فرش دستباف شامل گیاهان بومی گیلان از جمله نیلوفر مردابی، چای، برنج، زیتون، سوسن چلچراغ، تمشک و ... در قاب هایی از طرح های نماد فرش ایرانی جای گرفته است.

نظرات (۱)

لطفا قالیبافان زن را زودتر بازنشسته کنید که بادرد و رنج بافندگی میکنند و اگر آرتروز گزدن داشته باشد چاره چیست که از کار افتادگی بگیرد .
ممنون بافنده زن لاهیجانی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی