ساماندهی فرش گیلان به عزم ملی و مدیریت جهادی نیاز دارد
غلامعلی جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: صنعت فرش که آمیزه ای از ذوق و هنر ایرانی است متاسفانه در گیلان مورد بی مهری قرار گرفته است.
وی همچنین از بافت سالانه ۴۵ هزار متر مربع انواع فرش در گیلان خبرداد و اظهارداشت: فرش های دستبافت ابریشمی این استان شمالی به نام قم، کاشان، اصفهان و تبریز صادر می شود.
نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برندسازی فرش دستبافت گیلان تاکید کرد و گفت: این استان به عنوان خاستگاه تولید ابریشم در کشور است.
وی در ادامه با بیان اینکه فرش دستبافت استان باید ساماندهی شود، اظهار امیدواری کرد: در یک بازه زمانی سه تا پنج ساله، گیلان باید به عنوان یکی از پایگاه های تولید فرش های ابریشمی کشور تبدیل شود.
جعفرزاده افزود: اقدامات انجام گرفته برای احیای برند فرش گیلانی شامل امضای تفاهم نامه همکاری با مرکز فرش ایران، ساخت مراکز طراحی فرش در ۱۶ شهرستان استان و آموزش دو هزار طراح فرش است.
وی تصریح کرد: بافندگان فرش دستبافت استان گیلان نیازمند تسهیلات ویژه هستند از این رو می طلبد سیستم بانکی حمایت های ویژه از این قشر داشته باشد.
نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر ضرورت معرفی کیفیت و ایجاد شبکه های مناسب فرش گیلان تاکید کرد و یادآورشد: هم اکنون ۱۴ هزار قالیباف در استان مشغول فرش بافی هستند.