آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پنج پر از سال 1390شروع به فعالیت نمود و از سال 1392 با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای استان گیلان به فعالیت خود ادامه داده است .
این آموزشگاه با هدف آموزش صنایع دستی اصیل ایرانی به صورت علمی به صورتی که حرفه آموزان پس از اتمام دوره بتوانند از مهارت خود برای اشتغال استفاده نمایند . علاوه بر این هنر های آموزشی این آموزشگاه می تواند هدیه ای گران قیمت برای همه آنهایی باشد که از ذوق هنری ایرانی برخوردار می باشند

در حال حاضر دروه های فنی و حرفه ای به شرح ذیل در اموزشگاه درحال برگزاری می باشد .

قالی باف درجه 2
قالی باف درجه 1
گلیم باف درجه 2
گلیم باف درجه 1
قالی باف تابلوئی
طراحی نقشه فرش
گبه باف
رنگرزی الیاف

از اهداف دیگر این آموزشگاه ارائه خدمات فنی مناسب در زمینه قالی بافی می باشد.

انجام کلیه امور مربوط به فرش نظیر چله کشی- پایین کشی- پرداخت و... در این مرکز انجام میگیرد.

طرح های مختلف و متنوع نخ و نقشه های سنتی و کامپیوتری و ابزار های قالی بافی جهت فروش در این مرکز موجود است .

برای آگاهی از هزینه و زمان و مدارک دوره ها به دوره های آموزشی مراجعه نمایید

__________________________
کانال رسمی فرش ایران
کانال تلگرام فرش ایران
کانال رسمی فرش ایران
__________________________
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
اینستا گرام آموزشگاه
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
آخرین نظرات
رشت – نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: ساماندهی فرش دستبافت گیلان به عزم ملی و مدیریت جهادی نیاز جدی دارد.

غلامعلی جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:  صنعت فرش که آمیزه ای از ذوق و هنر ایرانی است متاسفانه در گیلان مورد بی مهری قرار گرفته است.

وی همچنین از بافت سالانه ۴۵ هزار متر مربع انواع فرش در گیلان خبرداد و اظهارداشت: فرش های دستبافت ابریشمی این استان شمالی به نام قم، کاشان، اصفهان و تبریز صادر می شود.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برندسازی فرش دستبافت گیلان  تاکید کرد و گفت: این استان به عنوان خاستگاه تولید ابریشم در کشور است.

وی در ادامه با بیان اینکه فرش دستبافت استان باید ساماندهی شود، اظهار امیدواری کرد: در یک بازه زمانی سه تا پنج ساله، گیلان باید به عنوان یکی از پایگاه های تولید فرش های ابریشمی کشور تبدیل شود.

جعفرزاده افزود: اقدامات انجام گرفته برای احیای برند فرش گیلانی شامل امضای تفاهم نامه همکاری با مرکز فرش ایران، ساخت مراکز طراحی فرش در ۱۶ شهرستان استان و آموزش دو هزار طراح فرش است.

وی تصریح کرد: بافندگان فرش دستبافت استان گیلان نیازمند تسهیلات ویژه هستند از این رو می طلبد سیستم بانکی حمایت های ویژه از این قشر داشته باشد.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر ضرورت معرفی کیفیت و ایجاد شبکه های مناسب فرش گیلان تاکید کرد و یادآورشد: هم اکنون ۱۴ هزار قالیباف در استان مشغول فرش بافی هستند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی