آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پنج پر از سال 1390شروع به فعالیت نمود و از سال 1392 با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای استان گیلان به فعالیت خود ادامه داده است .
این آموزشگاه با هدف آموزش صنایع دستی اصیل ایرانی به صورت علمی به صورتی که حرفه آموزان پس از اتمام دوره بتوانند از مهارت خود برای اشتغال استفاده نمایند . علاوه بر این هنر های آموزشی این آموزشگاه می تواند هدیه ای گران قیمت برای همه آنهایی باشد که از ذوق هنری ایرانی برخوردار می باشند

در حال حاضر دروه های فنی و حرفه ای به شرح ذیل در اموزشگاه درحال برگزاری می باشد .

قالی باف درجه 2
قالی باف درجه 1
گلیم باف درجه 2
گلیم باف درجه 1
قالی باف تابلوئی
طراحی نقشه فرش
گبه باف
رنگرزی الیاف

از اهداف دیگر این آموزشگاه ارائه خدمات فنی مناسب در زمینه قالی بافی می باشد.

انجام کلیه امور مربوط به فرش نظیر چله کشی- پایین کشی- پرداخت و... در این مرکز انجام میگیرد.

طرح های مختلف و متنوع نخ و نقشه های سنتی و کامپیوتری و ابزار های قالی بافی جهت فروش در این مرکز موجود است .

برای آگاهی از هزینه و زمان و مدارک دوره ها به دوره های آموزشی مراجعه نمایید

__________________________
کانال رسمی فرش ایران
کانال تلگرام فرش ایران
کانال رسمی فرش ایران
__________________________
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
اینستا گرام آموزشگاه
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
آخرین نظرات

رنگ زدایی

جمعه, ۷ فروردين ۱۳۹۴، ۰۴:۱۱ ب.ظ

هرگاه رنگ های طرح در زمینه ی سفید و کرم فرش های پشمی و کرکی به هر دلیل سرایت کرده و به اصطلاح دویده شده باشند ، به کمک ماده ی شیمیایی هیدروسولفیت دو سود با کمی حوصله و دقت می توان آنها را از زمینه ی فرش پاک کرد.

به این ترتیب که مقدار کمی از این ماده را در یک فنجان ماست ترش و آب گرم حل کرده و سپس با یک قلم موی نقاشی نسبتا زبر تمام قسمت های رنگ دویده شده را به طور کامل آغشته به این محلول می کنیم. باید بدانیم که میزان هیدروسولفیت به کار رفته در این محلول بسته به تازه بودن آن کاملا تقریبی بوده و با تجربه به دست می آید و آنقدر باید به محلول اضافه شود که بوی زننده ای احساس شود. برای جلوگیری از این بوی زننده می توان مقدار کمی جوش شیرین به این محلول اضافه کرد. در هر صورت هرگاه میزان هیدروسولفیت بیشتر از اندازه ی معین باشد الیاف فرش فاسد می شود.

برای امتحان قدرت رنگ بری محلول ، ابتدا قسمت کوچکی از فرش را آزمایش می کنیم در صورتی که نتیجه رضایت بخش بود کا را در تمام قسمت های رنگ دویده ادامه می دهیم. در غیر اینصورت با افزودن تدریجی مقادیر دیگری از هیدروسولفیت قدرت رنگ بری محلول را آنقدر افزایش می دهیم تا به نتیجه ی مورد نظر برسیم.

در صورتی که زمینه ی کار بعد از خاتمه ی عملیات بیش از حد به رنگ سفید درآمد ، پارچه ای آغشته به چای دم کرده را بر روی این قسمت ها می کشیم و در نتیجه زمینه به رنگ بژ دلخواه در می آید. پس از چند ساعت باید با یک برس زبر گرد خشک شده ی دوغ را از روی فرش زدوده و سپس با یک پارچه مرطوب این قسمت ها را تمیز کنیم و یا فرش شست و شوی دهیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی