آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

برگزار کننده دوره های آموزشی قالی باقی و گلیم بافی

آموزشگاه فنی و حرفه ای پنج پر

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پنج پر از سال 1390شروع به فعالیت نمود و از سال 1392 با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای استان گیلان به فعالیت خود ادامه داده است .
این آموزشگاه با هدف آموزش صنایع دستی اصیل ایرانی به صورت علمی به صورتی که حرفه آموزان پس از اتمام دوره بتوانند از مهارت خود برای اشتغال استفاده نمایند . علاوه بر این هنر های آموزشی این آموزشگاه می تواند هدیه ای گران قیمت برای همه آنهایی باشد که از ذوق هنری ایرانی برخوردار می باشند

در حال حاضر دروه های فنی و حرفه ای به شرح ذیل در اموزشگاه درحال برگزاری می باشد .

قالی باف درجه 2
قالی باف درجه 1
گلیم باف درجه 2
گلیم باف درجه 1
قالی باف تابلوئی
طراحی نقشه فرش
گبه باف
رنگرزی الیاف

از اهداف دیگر این آموزشگاه ارائه خدمات فنی مناسب در زمینه قالی بافی می باشد.

انجام کلیه امور مربوط به فرش نظیر چله کشی- پایین کشی- پرداخت و... در این مرکز انجام میگیرد.

طرح های مختلف و متنوع نخ و نقشه های سنتی و کامپیوتری و ابزار های قالی بافی جهت فروش در این مرکز موجود است .

برای آگاهی از هزینه و زمان و مدارک دوره ها به دوره های آموزشی مراجعه نمایید

__________________________
کانال رسمی فرش ایران
کانال تلگرام فرش ایران
کانال رسمی فرش ایران
__________________________
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
اینستا گرام آموزشگاه
اینستاگرام آموزشگاه پنج پر
آخرین نظرات

بررسى وضعیت اتحادیه هاى صنفى فرش در خانه ملت

چهارشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸ ب.ظ
به گزارش روابط عمومى مرکز ملى فرش ایران، در نشست مشترک اعضای هیئت رییسه فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس با رییس مرکز ملی فرش ایران و برخى از نمایندگان اتحادیه های صنفی فرش کشور مقرر شد گامهایى کوتاه مدت و بلندمدت براى ساماندهى و بهبود فعالیت این تشکل هاى صنفى برداشته شود. 
نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی، در این زمینه خطاب به خبرگزارى خانه ملت با بیان اینکه راهکارهایی برای حل مشکلات کوتاه مدت و بلندمدت قالیبافان و فرشبافان مطرح شد، افزود: اتحادیه های صنفی فرش در گذشته به دلیل اینکه بیشتر فرش ها در خانه ها تولید می شد، نیازی به پروانه کسب نداشتند، تا بتوانند اتحادیه را شکل دهند.
فیضی ادامه داد:این افراد که در خانه فرش تولید می کردند، از ماده 21 قانون صنفی که بر حسب جمعیت تعداد واحدهای صنفی را مشخص می کند، مستثنی بودند، اما متاسفانه در سال 93 در ماده 77 قانون صنفی استثناء شدن اتحادیه صنفی فرش در ماده 21 برداشته شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون اتحادیه های صنفی در کشور با مشکل عمده ای روبه رو هستند، یادآور شد: برای رفع مشکل اتحادیه های صنفی مقرر شده نامه ای به معاونت امور اقتصادی وزارت صنعت و مرکز اصناف و بازرگانان کشور ارسال شود، تا اتحادیه هایی که واحدهای صنفی آنها به حد نصاب لازم در شهرستان نمی رسد، به صورت استانی اتحادیه آنها شکل بگیرد.
فیضی افزود: مقرر شده در بلندمدت ماده 21 قانون نظام صنفی درباره قالیبافان مستثنی شود، چرا که قالیبافان واحدهای کسب ندارند و بیشتر آنها در منزل خود مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه پیشنهاد شده افرادی که دارای کارت شناسایی قالیبافی هستند، از مزایای جواز کسب برخوردار شوند، ادامه داد:این پیشنهادات در قالب طرحی از سوی فراکسیون فرش و صنایع دستی آماده می شود و به مجلس تقدیم می شود. 
على وقف چى نماینده مردم زنجان و طارم نیز که ریاست فراکسیون فرش و صنایع دستى را در مجلس دهم برعهده دارد خواستار همراهى مرکز ملى فرش ایران و اتحادیه ها و تشکل هاى حوزه فرش براى تدوین طرحى جامع و بلندمدت براى بهبود تولید و تجارت هنر - صنعت فرش دستباف در کشور شد. 
حمید کارگر رییس مرکز ملى فرش ایران نیز در این نشست ضمن اعلام آمادگى کامل مرکز متبوعش در همراهى با فراکسیون فرش و صنایع دستى اظهار امیدوارى کرد این ظرفیت ایجاد شده در خانه ملت به یارى فرش ایران و فعالان این حوزه در رفع موانع تسهیلاتى، اعتبارى، گمرکى، بیمه اى و... بیاید. 
گفتنى است پس از نشست مذکور حاضران به بازدید از نمایشگاه توانمندى هاى فرش و صنایع دستى استان زنجان در مجلس شوراى اسلامى پرداختند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی